One week

 
Lite insabilder från förra helgen och denna vecka och helg! Helgerna har blandannat bestått av mysigheter, gottigheter och bra sällskap med vännerna !
Medans veckorna har blivit mer av träning, lunchpauser med Ella och en runda på stan under tjejkvällen med Sanna! Trivs en aning bättre på arbetsplatsen också så allt rullar på.
 
Denna söndag har jag spenderat med ett hårt benpass och en simtur med syrran, sedan käkat lite middag som jag har systeryster har fixat och tagit de lugnt med OC. Läste även ut min svenskabok Såld som var riktigt bra men hemsk! resten av kvällen blir det cheesecake-käk med omar som jag har lovat han, fårse om ja orkar med ngt mer plugg senare, pusshejjj

Don´t forget to believe in your dream.

 


uptown byxor


Ett av dom 4 köpen från tjejkvällen i torsdags, 150:- för dessa uptown byxor från intersport - kan nog funka bra till både träning och dans !

Sometimes you gonna let things go, for better things to arrive.

2012 - 06 - 19
 

2012 - 06 - 30 I look for places i've never seen

Två härliga bilder från i somras när jag följde med Sanna till Öland, ska faktiskt träffa snyggingen senare och troligtvis blire lite träning och sedan en runda på stan ikväll, de är ju som sagt tjejkväll! 
 
Förövrigt har jag studiedag precis som alla andra gymnasiebarn, de var bestämt först att vi praktikanter inte skulle få de men de sluta med att vi fick sedan (y) så idag har jag tagit en tidig 7 km pw, käkat gröt och ägg och nu äre bara att invänta på att få träffa Sanna senare, pusss

Skapligt snyygga

 
Bild från i midsommras, en härlig dag och kväll!

THE O.C

 
Inne på säsong 2 nu, går rätt slött eftersom jag tyvärr har annat för mig, men mer att längta till nästa avsnitt! förhoppningsvis tar jag ifatt de i helgen kanske.
Ska ta och se ett redan nu innan mina ögonlock slocknar, har både powerwalkat, dansat och simmat idag - jag är igång! puss o godnatt

2012 - 06 - 29


New week, new workout

 
Måndag idag, haft en tråkig engelska och ett parr rätt slöa jobbtimmar på intersport. precis käkat och snart beger jag mig mog actic för ett styrkepass, fiiint!

2012 - 06 - 24

 

Veckan i bilder och text

 
Denna vecka har varit en aning bättre än den förra iaf! inte lika stressigt och en helt annan rutin när man inte går i skolan. Vi på handel har nämligen börjat våra 3 veckors praktik nu, så denna vecka har jag jobbat på Intersport i stan och som jag kommer fortsätta med i 2 veckor till! trivs delvis bra men dom första dagarna var jobbigast med samma plock hela tiden..
 
Förövrigt har jag hunnit med och träna och dansa i princip nästan varje dag, umgåts lite med klassen i onsdagskväll så vi var ute och paddla på en sjö och grillade och hade de allmänt trevligt! stukade dock foten förra veckan på idrotten och har fortfarande lite halvont i den men löpningen har gått bra ändå som tur är :)
 
de va de som har hänt under veckan, inget märkvärdigt, försöker bara blogga lite extra. Så otroligt trött på min blogg och dens design nu att jag inte har någon aning om vart min tid ska ta vägen till att jobba med den..

Gosis

 
 

Det här fick jag hemskickat igår på posten, äntligen

nu kör vi!

NEVER GIVE UP


I will persist until I succeed

älska träning.

Feelings that come back are feelings that never went away.


Har en fullt stressad vecka och när det gäller mig och stress så är de att inte ta de lugnt redigt ! så bloggandet läggs åt sidan lite tills alla börja lugna ner sig med skola, dans och träning. 
 

Helgen

Spenderade min fredag med lite häng på stan med min saknade tjej! åt på subway innan vi förberedde oss för en mysfaktor hemma i Saras lägenhet tsm med en bunt härliga tjejor - åt lite gott sisodär!
Lördag blev de dop för min kusin Mira i stockholm, spenderade dagen med släkten och bilresorna med plugg, träffade några pojkar innan jag somna sedan. 
Idag har jag utnyttjad min energi rejält kan ja lova, tränat 3 olika pass. Styrka på morgonen på actic, spinning och pilates på träningsvärk1 (provade på gratis idag för att testa lite, fick också sällskap av Emmy!) så nu har jag precis käkat stort och ska lägga mig skapligt för att ladda upp inför morgondagens skolgång. puss och godnatt

VOX Shoes från skopunkten
Rosa skjorta

Åkte som sagt en tripp till stockholm igår på lite dop med farligt god fika. Syrran och jag passade då på att springa in lite snabbt i centrum efteråt för att checka snabbt in i de affärer som såklart inte finns i vvik. Fick med mig en skjorta och höstskor för 550 kr iaf. Stannade för lite lunch hos mormor innan vi åkte hemmåt framåt kvällen. 20 saker du inte visste om mig

 • Jag älskar mat, finns inget godare
 • Jag älskar att träna och muskler på tjejer är galet snyggt
 • Duschar i kallt vatten
 • Jag hatar att vara ensam
 • Jag har levt i stress i ungefär ett år och jag har bestämt mig för att från och med nu ska det ändras
 • Jag kan tycka att träningskläder är snyggare än vardagliga kläder
 • När jag precis har ätit kan jag ibland längta till nästa gång jag blir hungrig haha
 • Jag är en väldigt aktiv tjej och gillar att göra lite allt möjligt inom träningsområdet
 • Jag måste göra flera saker samtidigt 
 • Jag gillar att lära mig saker och kan själv ta instiativ till att söka lite egen fakta på nätet, så som "hur hicka uppstår eller varför man får kramp" haha
 • Jag är ganska efterbliven och förstår mig inte på vissa ord eller uttryck..
 • Jag förstår mig aldrig på skämt förens man har förklarat det ungefär 1000 ggr
 • Jag är väldigt känslig när de gäller djurplågeri och fattigdom
 • Kan tycka att killar är hur omogna som helst men ibland dom allra skojigaste 
 • Trotts att jag längtar så skrämmer det mig att jag snart är 18 år
 • Jag har tagit ppiller sen jag börja högstadiet ungefär och har fått bytit flera gånger, pga att jag är väldigt känslig och har fått stora bieffekter ifrån dom
 • Jag trivs att leva min vardag med skola, piano, dans och träning!
 • Jag har opererat mina halsmandlar och polyper som var förstora och gjorde att jag andades tungt
 • Brytit båda mina nyckelben i två olika händelser
 • Jag är väldigt pratsam och gillar att hitta på nya galna saker!

Dagens


Flo Rida - I Cry / Zedd - Spectrum

 

RSS 2.0