It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed

Bild från i lördags.
Har precis käkat upp min mat och druckit upp proteinshaken (y) känner mig en aning trött i armarna efter ett biceps, axel och ryggpass på actic som jag precis var hemkommen ifrån. Trotts de 7 timmar jag sov inatt, som inte räcker för min del har jag varit sjukt trött och trodde inte jag skulle klara av gymmet idag, men kämpade på och känner att imorgon kmr de värk, yeah!
Troligtvis har jag lite energi nu samband med maten så ska sätta mig ner med mitt 4 sidors dokument och skriva klart ergonomin-arbetet som ska vara klart tills imorgon, fårse hur de går! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker du att proteinpulver är bra? Har du märkt resultat?

Svar: Ja, jag tycker att det är ett bra val att dricka det om man vill märka resultat, både utseende mässigt och styrkemässigt. Eftersom muskler kräver ett visst antal gram protein per dag för att kunna öka sina muskelceller, behövs det mer protein än vad jag äter på en dag för att jag ska kunna se något vidare resultat. Man säger att det ska vara ungefär dubbelt så mycket som din vikt (i gram då)
Och ja, jag har märkt resultat efter bara en månad, både utseende och styrkmässigt. Fria vikter är ett bra exempel på om man vill sattsa hårt! osedan proteinetpulvret om du vill märka av resultat :) och självklart äta mer! för du ska aldrig välja bort kosten när du dricker pulvret, gärna till maten efter ett träningspass! beror också på vilket pulver du väljer, vissa innehåller dåliga ämnen för kroppen, jag dricker whey 100 och det var vad en personal på gymmet tipsa mig om!
Malin

2012-10-09 @ 22:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0