Skyscraper

Lägger upp ännu en låt, bara för att deppa ihop att snön har kommit.. 

I won´t give up

 

I'm here to stay and make the difference that I can make

 
Två bilder från i somras ute på öland, saknart

And who you are, isn't what you own

bild från i somras, cool ju. 
precis hemkommen från skolan, ska efter de här inlägget sätta mig ner o plugga ihjäl mig innan ja drar ner till kulturskolan och därefter trafikskolan och slutligen de bästa -  gymmet! ha en bra måndag så hörs viiii

.

sjukligt snyggt

You've spent a life time stuck in silence

Två supersöta gamla bilder på kusinen Mira, snart beger vi mot stora staden igen och då får man äntligen träffa henne!

You´ve got to work for it, so stop wishing and start doing

Kom precis hem efter ett förbränning och ryggpass på actic, alltid lika skönt en lördagsförmiddag! Har precis käkat och duschat och ska snart börja med plugget tänkte ja. Ikväll väntas lite planer, bland annat träffa efterlängtade Erika och förhoppningsvis laga tacos, men vi fårse hur de blir med de!  

Smile, cause i know that i won't fall again, never again.

 
Bloggar lite snabbt nu, trotts att mina ögonlock snart stängs ihop helt..
Mina dagar har varit ganska fullbokade och stressade som vanligt, mycket plugg och arbeten nu innan Höstlovet! lär väl heller inte bli ngt lov efter alla prov vi skjuter fram veckan efter lovet.. men vemfan ger ett prov på 5 kapitel där man ska läsa på 80 frågor ?! handel är inte så himla chill som man tror jämt..
Dansen är i fullt ös med flera timmars repningar o vi kämpar på med att samla ihop alla våra kostymer till föreställningen som är om ngr veckor!
 
Iaf, har precis fått koppla av i en timme framför datan nu, var o körde ett svettigt benpass på actic förut. Stolt över att jag gjorde de, så himla tråkigt och träna de annars! men nu äre gjort och de känns en aning i benen. Med nyduschat hår, mätt i magen och ett nytvättat nattlinne ska jag nu krypa ner i sängen o drömma mig fram till helgen! puss o godnatt
 

När löven faller av och kvar är vi, ett litet frö får dö och bli till liv


Välkomnar min nya berlock som jag länge länge ha velat ha och nu är den äntligen på mitt armband!
varför jag valde just lönnlövet var mest för att min far heter Lönn i efternamn och jag tyckte att det passade bra att ha han hängande där, som en liten påminnelse hur mkt jag älskar han.

Trafikskolan

Nu har jag börjat, eller rättare sagt idag är det den första lektionen som gäller där vi troligtvis kommer få veta lite mer kring kurserna osv. Kanske inget och längta efter precis men hoppas på att de kommer gå ett fort halvår som jag har tänkt mig !

Tacokväll

Fyra faktiskt kamerabilder från min fredagskväll igår. Som bestod av tillagad god tacos och en ännu bättre efterätt som Sanna stod för, himmelskt god var den ! Slutade kvällen i Sannas mysiga nyrenoverade rum framför Ice Age 4 innan vi somna skapligt. Skön och mysig fredag!

Dagens

 


It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed

Bild från i lördags.
Har precis käkat upp min mat och druckit upp proteinshaken (y) känner mig en aning trött i armarna efter ett biceps, axel och ryggpass på actic som jag precis var hemkommen ifrån. Trotts de 7 timmar jag sov inatt, som inte räcker för min del har jag varit sjukt trött och trodde inte jag skulle klara av gymmet idag, men kämpade på och känner att imorgon kmr de värk, yeah!
Troligtvis har jag lite energi nu samband med maten så ska sätta mig ner med mitt 4 sidors dokument och skriva klart ergonomin-arbetet som ska vara klart tills imorgon, fårse hur de går! 

Dagens

Inget säskillt, men skönt och vara tbx till den gamla rutinen med vardagliga kläder, istället för arbetskläder!

Bortagen utväxt!

Känns mycket fräshare nu, tack till Ella N som själv blev färgad av mig i salongen. Gick faktiskt hyffsat bra tycker ja, trotts gladdet med färgen och allt skvettande på golvet haha, stackars bror som fick torka upp efter mig!

Träffade denna saknade tjej i helgen

 
Lite flumbilder bjuder vi på.
det var alltför länge sen jag träffade denna snygging och att få träffa henne en fredagskväll gjorde mycket! Lite promenix, snack med folk och filmtittande slutade kvällen med att vi somna redan vid 11 i min säng. Riktigt trötta efter veckans dagar! Trotts platsen emma tog i hela sängen så var de inget och klaga på morgonen därpå, sötnööten. Tog mig en morgons powerwalk och därefter ett hårt benpass på actic - snacka om slut därefter ! kom lagom hem till att Emma vakna haha, blev frukost för henne och lunch för min del!
 
resten av helgen har jag bara tagit det lugnt, lagat middag, träffat en gammal vän, snackat och sovit hemma hos Sanna, tränat och färgat håret! 

Mobilhållare vid träning - Iphone 4

Det här vad var som låg i presenten jag fick av Intersport igår. Hade aldrig kunnat gissa på de och jag blev sjukligt glad när jag fick syn på den bland all presentpapper. Har alltid velat haft en sånn och de behövs verkligen, men har inte orkat lägga ner pengar på de redigt men nu behöver jag inte tänka mer på de! bäst att jag tackar dom på måndag
 
 

En present från Intersport och en nyfiken katt

Kom precis hem från Intersport och fick med mig denna lilla blå present. Var nämligen min sista dag jag jobba idag och som endast bestod av 2 timmars jobb, har senare lektion i skolan!
 
Intersport har varit en rolig plats och jobbat på, trotts den första veckan då det mest blev slavjobb så har jag därefter lärt mig mer av själva butiken och varorna och har därför både kunnat hjälpt kunder och fått tagit betalt i kassan själv. Vissa personaler har man enkelt kunnat komma nära till och de har ju självklart gjort arbetet mycket roligare, så jag är nöjd med praktikvalet jag valde! Har dock inte öppnat presenten ännu så därför får ni se den imorgon istället om de finns något att se! - tanken som räknas ändå!
 
Nu, tbx till den gamla rutinen - skolan. Så ska bara fixa klart mig och bege mig mot skolan för en engelska lektion, sen träning! puss
 

2012 - 06 - 29

 

Kommer lite gamla bilder då och då från i somras som jag har glömt och lagt upp

Inspiration clothes - Fanny Lyckman

Jag bara älskar hennes mode och stil! tryck här för att se mer av hennes bilder och mode

Limp Bizkit - Behind Blue Eyes

Liten skön gammal låt såhär en måndagskväll! helt slut efter ett hårt arm och ryggpass på actic så ska nog ta o krypa ner i sängen redan nu, godnaatt!

RSS 2.0