Suzanne Svanevik 17 år

Ni kommer väl ihåg videoinlägget på den starka tjejen jag la upp för någon/några veckor sedan?
I alla fall så blev jag själv sjukt imponerad av denna tjej, och var bara tvungen och veta mer av hennes träningsliv. 

Den norska tjejen Suzanne Svanevik 17 år kommer från Norge och går på helt vanlig skolan, men ägnar all sin ledighet åt träning, helst crossfit. Det har hon gjort i 2 år nu sedan hennes tränare och storebror grundade Crossfit Bergen 2010. Suzanne tränar 5-6 gånger i veckan med ren styrketräning och crossfit för kondition och pulsträning. Hon fokuserar främst på knäböj/frontböj, marklyft, axelpress, bänkpress och olika chins/pullups med eller utan vikter. 
 
Riktigt grym tjej och jag beundrar henne något enormt! Att va så stark är svårt som tjej i hennes ålder och slår många killar. Det gäller att prestera och våga ta i, och de gör hon riktigt bra! 
 

Labrinth ft. Emeli Sande - Beneath Your Beautiful

 

Bilder från föreställningen

Tagna av Emma Wearnholm
 
Det här var nog den mest glädjefullaste föreställningen jag har varit med om. Man pratar och umgås med så mycket nytt folk som man annars aldrig pratar med och samarbetar som en bra dansgrupp! Tyckte att alla föreställningar gick kanonbra och denna helg väntas ännu en liten julföreställning på Mejeriet :)

One night to speed up truth

Haft en bra helg, trotts oplanerade planerna. Spenderade min fredag med ett skönt träningpass som ja skrev i tidigare inlägget, därefter tog jag dom sista timmarna till att spendera lite snack med tjejorna hos irini.
Lördagen spenderades hela dagen i köket där jag, ella och madde bakade julbakelser i mängder! 150 lussebuller o en hel del knäck, kola och pepparkakor -Trötta och stolta tjejer därefter kan ja lova!
Somnade gott i en varm famn och söndagsmorgonen har spenderats med ett hårt benpass med samer och moren - längtar inte precis till skoltrapporna imorgon.. Resten av kvällen har jag tagit en tupplur och snackat en stund med emmy som kom förbi :) fortfarande supertrött så ska ta o lägga mig o sova, godnaatt

Dagens

Fredag och med de ska jag spendera några timmar på gymmet innan jag ynnar min kväll åt att koppla av!

Dagens i svartvitt


En kväll ute i stugan

 

Dagens

 
Precis haft våran andra skolföreställning och både duschat och käkat lite. Ska närsom ta och bege mig mot skolan för två lektioner, tråkigt men ibland måste man. Ikväll väntas ännu en föreställning och denna gång äre för allmänhete, spännande!

Train hard or go home


Nu blir det biotime!

Sista filmen och jag hoppas det blir ett bra slut! precis hemkommen från dansen och hade tänkt chila iväg nu direkt innan tjejorna får sitta och vänta, puss!
 

Grym kämpig tjej på 17 år!

 

I'm here to stay and make the difference that I can make.

Precis hemkommen från farmor och farfar där jag blev frivillig att köra både dit och hem. Firat fars dag med lite smörgåstårta och farmors goda äppelpaj. Tänkte nu resten av kvällen få ihop tvätten och försöka plugga till mitt stora prov imorgon som jag känner att jag verkligen inte kommer att klara, eller iaf inte nå det betyg jag vill. 

Iaf, resten av helgen har spenderats bland annat med Emmy och Elin hemma hos mig en fredagskväll med både smoothie och popcorn framför breaking dawn. Lördagen spenderades med ett långt träningspass, både styrka och simning med Sanna och Angelina. Lördagskvällen spenderades med 5 timmars behövligt plugg hemma hos Sanna med lite tacokäk där imellan! avslutade min kväll och även natt hemma hos J där vi bland annat försökte lägga han syster hah, vaknade upp ganska tidigt och väckte både pojken och systern för min frukosthunger som alltid hah. 

Varit en lugn och behövlig helg och dagarna rullar på, tar ett steg i taget.
 

Dagens

 
 

Every rose has it's thorn, just like every night has it's dawn.

 

Dagens

 
Torsdagen spenderades med en härlig sovmorgon fram till halv 10, därefter en lång lektion som vi knappt gjorde någonting på och som vi samtidigt blev bjuda på fika. Därefter ngt tråkigt möte om inviduella valen i 3an innan vi fick sluta, men istället satt jag och Sanna kvar och jobbade på lektionen vi egentligen skulle ha, på vårat projektarbete, dyyktiigt. Kom hem för snart en timme sedan och fick veta att dansläraren var sjuk så de blir ingen direkt dans fidag ör min del. Så istället drar jag mig bort mot gymmet och kör lite styrka och ägnar kvället åt plugg!

Forget what hurt you in the past. But never forget what it taught you.

Saknar redan sommarkänslan när jag får syn på bilderna från öland! men nästa år får de fan i mig va bättre väder tycker ja! 
 

I can't do well when I think you're gonna leave me, but I know I try

 

1 år sedan

Minns hur mycket jag tjatade om att jag bara va tvungen och ha den där lille knoppen på tungan för lite mer än ett år sedan. Om jag aldrig hade tjatat ihjäl mig hade den aldrig hamnat där förens jag blev 18, stod helt enkelt inte ut tills dess hah. Och när jag väl fick lov av mina mor så drog jag direkt ner till Herberts Guld och beställde tid, utan tvekan!
 
pang bom, efter ngr veckor satt den där och smärtan var inte så farlig som jag trodde, problemet var väl mer när jag skulle käka enchiladas(som är hur gott som helst) hemma hos Emmy. Tog lite tider men med all smärta var det värt de, att få ner den goda rätten på en timme.. hah
 
Min far var däremot inte glad åt de här och jag berättade inte förens efter ett halvår, förlåt pappi! men vill man något så gärna som man vet sätts på bara sin egna risk så tar man chansen.

Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även när de gör ont

Just because you fall once, doesn´t mean you´re gonna fail at everything.
Keep trying, hold on, and always, always believe in yourself. Because if you don´t, then who will?

today forget your past forgive yourself and begin again


hope

Just because you fall once, doesn´t mean you´re gonna fail at everything.
Keep trying, hold on, and always, always believe in yourself. Because if you don´t, then who will?

RSS 2.0