Cupcake

Den goda cupcakes vi gjorde hemma hos Elin satt suveränt bra i munnen kan ja lova ! 

It's not what much we have, but how much we enjoy that makes happiness

Idag har min onsdag, för det är väl onsdag idag va? alltid svårt att hålla koll på dagarna när man är i princip ledig hela tiden! men iaf, denna dag har jag bara tagit det lugnt. Som ni ser har jag spenderat den mesta av tiden här på bloggen genom att ha fixat en ny enkel header och design - kände för en liten förändring nu när jag har börjat mitt bloggande igen! då känns de genast roligare hih
 
sedan har jag kollat på några avsnitt av one tree hill, är inne på säsong 6 nu och ska försöka komma in på säsong 7 nu i slutet av veckan ! mot kvällen tog jag och syster en lång powerwalk bort mot ica maxi, vidare till kvännarn och hem - är riktigt trött i benen nu och samtidigt ren och mätt efter en snabb dusch och ett litet kvällsmål!
Nu ska jag kolla på ett till oth avsnitt innan jag somnar och förbereder mig inför morgondagens packning! peace

Bilder från mysfaktorn i husvagnen!

Blev en riktigt lyckad kväll som bestod av en goda cupcakes, skräckfilm och en hel del dålig humor !
trotts att vi la oss väldigt sent så lyckades jag få upp dom rackarna redan vid 10 imorse hihi, men trött är man allt!
 

Närbildslins + 3diop. 52mm

 
Har alltid velat köpa en macro lins till min kamera men har lixom aldrig riktigt haft pengarna till de. Men nu igår hitta jag mitt presentkort på Walters Foto som innehöll 300:-  som jag vann i vintras.
Så jag traska direkt ner till butiken med syster och köpte mig den önskade linsen för 395:- ! inte så mycket tillägg ändå juu

I know that you know that i know what i want.

Nu sticker jag iväg bort mot Elin där jag spenderar min natt, tillsammans med henne, Emmy och Irini i husvagnen - mysigt!
Har funderat länge nu om jag ska ta med mig kameran eller inte, och jag tror jag har bestämt mig nu..
Jag tar med mig den! så ha de bra så hörs vi imorgon med lite bilder i bloggen, puss

Bed Head - Recovery

Också ett av köpen igår!
var faktiskt kampanj på dessa hårshamponeringar med endast 259:- för båda
Ska tydligen vara bra för hår som är torrst och slitet, den ger både fukt och innehåller desutom värmeskydd!
Finns i olika färger beroende på vilken hårtyp du har och vilket resultat du vill ha av håret - har använt den nu idag och fårse om den ska funka något !

NEW

Bland dom 800kr jag köpte för igår tillkom den här lilla rosa blomman med i shoppingpåsen och jag satte såklart direkt på mig den!
Det var på tiden att byta tyckte ja, trotts att jag är riktigt van vid att ha min silvriga fjäril på, så kan en förändring va lite kul ibland! 200:- på Herberts Guld

Take me to the jungle, and don't ever take me back

 
2012 - 06 - 19

Ond Aning

Denna film fick det bli att se klart efter att min käre mormor stängde av den mitt i, när jag var i Askersund. hah
bra knepig men sorlig film !

Sometimes good things fall apart, so better things can fall together

Hejsan! idag har jag bestämt mig för att blogga på riktigt, eller iaf försöka. Har nämligen fått hem min lagade kamera och tagit en del bilder från när vi var i stockholm och hälsade på mormor och kusinen!

Sen lite andra bilder från när jag var i Askersund hos min moster och fira midsommar där med släkt och vänner - riktigt trevligt faktiskt! men dom bilderna kommer framöver på bloggen :)

Idag har jag hunnit med och gått på stan i ösregnet med Sanna, inhandlat mig upp mot 800kr för bra prisvärda saker! sedan tagit mig ett träningspass på actic med Sanna och nu är jag hemma hos henne och ska ta mig en snabb dusch för att sedan sätta på mysfaktorn här hemma med lite film och gottigheter! eller gottigheter skulle jag kunna hoppa över med tanke på helgen.. men för Sannas skull som är inne på en dålig vecka så får de väl bli något gott ändå!

hörs imorgon eller något , om jag nu håller kvar mitt löfte om bloggandet! puuss

Dagens sköna


Sunset

syster och jag i stockholms lilla sjö 2012 - 06 -19

Kusin Vitamin

 2012 - 06 - 19

Don´t worry, be happy!


Bilder från dansveckanYou couldn't ignore, the love she had for you

En riktigt behövlig söndag idag som alla andra söndagar! fått lite träning och tvättning gjord och även tagit hand om mig själv när det gäller hårinpackning och ansiktsmask - skönt!

Just nu försöker jag plugga på om olika språkvariationer i sverige, riktigt tråkigt. Därefter ska jag försöka börja på mitt engelska arbete, allt måste bli klart tills på tisdag också - wish me good luck!

Som vanligt har jag inget annat att komma med, one tree hill är mer spännande än vanligt och jag har kommit hälften av hela serien, yeeah. Snart äre sommarlov och jag längtar något enormt men vädret försämrar mitt humör verkligen, det är 3 Juni och jag fryser ihjäl?! såhär får de inte va länge till tycker ja. Aja ska fortsätta på mitt arbete och värma mig med att dricka en kopp te! vi hörs när vi hörs, pusshejj

RSS 2.0