Onsdag

Tisdag: Spenderades med Sanna där vi bland annat fixade naglarna. Första gången jag verkligen tog mig tid till att måla mina naglar med fransk manikyr - blev rätt nöjd! därefter tog vi ett träningspass och jag passade även på att prata om kost och hälsa med personalen, fick med mig lite bra råd faktiskt! Duschade, käkade god mat, packade och drog mig till Sanna igen där jag spenderade min natt tidigt brevid henne!
 
Onsdag: Vi vaknade rätt tidigt trotts att vi hade en liten sovmorgon. Åt en ordentlig frukost så som gröt och ägg, som jag ska försöka börja med nu varje morgon! därefter drog vi till skolan och jag har nog aldrig känt mig så trött på länge, och så förståss körde vi ett konditionstest på idrotten med vår nya idrottslärare. Gick faktiskt väldigt bra trotts sömnbristen, men helt slut blev ja! Bara 1 minut från att komma till en maximal bra kondition i min ålder!
 
Sista lektionen var inget speciellt och vi fick sluta rätt skapligt. Drog direkt hem, käkade, lämnade tbx ett par skor och drog direkt till dansen. Trodde dansen inte skulle va så hård/jobbig som den var idag, va bara direkt att hoppa in i duschen efteråt! Nu har jag precis storhandlat med mamma och käkat lite. Resten av kvällen blir väl bara OC och lite naturgodis som mamma va snäll och köpte till mig, känns skönt! hörs imorgon där ja kanske visar upp mina två nya favoritplagg! puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0