You're always here to hold me up when I'm losing my mind

Det har varit en lång och faktiskt glad dag för min del, trotts lite stress imellanåt! Har dock ätit en hel del onyttigheter, men ibland kan det vara okej att äta på en tisdag hih (a) Nu är jag riktigt trött och hade tänkt lägga mig och ta vara på min sovmorgon imorgon - godnatt !

Dag 27 – Dina intressen.

Mitt största intresse är självklart dans. Har dansat i ungefär 4 år och det har aldrig någonsin varit tråkigt, ett antal gånger har det väl istället varit jobbigt men äsch sånt man får ta :) Min första termin i 7an här i västervik börja jag med jazz men slutade, och började istället på street som jag mest har hållit på med. Nu har jag tyvärr slutat med en av danserna jag har hållit på med i veckan - street. Dels för att jag riktar mig mer åt Emirs danser (som består av hiphop/shake) och jazz/modern som är en början för mig ungefär, eftersom det var ett tag sedan jag dansa det. Men som sagt så har jag lärt mig sjukt mycket och mer kommer jag förmodligen att lära mig! Har inte tänkt att bli något inom dans utan det är en mest en hobby som jag sysslar med :)

Mina tre andra intressen är självklart fotografering, musik och träning!

Morgoninlägg

Har precis lyckats ta mig upp ur sängen, eller nja syrran gick hjälpa mig en aning. Men iaf, tänkte bara tala om att jag är tillbaks nu med bloggandet och det känns skönt faktiskt! Men idag lär de bli lite bökigt - det är som sagt en tisdag och det betyder fem tråkiga lektioner, piano och jobb på mejeriet! Fårse hur de går :)


En vecka sedan, exakt en vecka sedan jag gjorde mitt misstag, eller gjorde jag verkligen ens ett misstag? Visst har mitt liv blivit helt bedrövligt och ensamt efter de, men fan vad jag har lärt mig saker på så kort tid. Jag har insett vilka som verkligen bryr sig, och det är sjukt vad jag är besviken. Men jag är glad att jag fann dig, men nu lär jag få finna med egen väg på egen hand för att någonsin ta mig ur det här. Sätta min egna fot och inte sträva efter någon annans liv helt enkelt. För jag vet att jag själv har ett liv på denna jord som jag bör ta vara på innan det är försent.

Dag 26 – Din favorit tid på året

Vår & sommar helt klart ! Födelsedagar, vårkänsla, soligt, varmt, bruna ben, shorts, grillningar och massvis med bad!

Dag 25 – Saker man hittar i din handväska

Handväska och handväska, går omkring med mina jackfickor som jag fyller på med en massa skitsaker och självklart använder jag min skolväska också, så räknar ihop de tsm!

 • Mobil
 • Pengar (om jag har)
 • Kort - bankkort, legitimation, träningskort och busskort
 • Bindor/tamponger i lägen
 • Hänglås
 • Ppiller
 • Hörlurar

Dag 24 – En bild på dig som barn.


Tiden när man var liten var så perfekt, inga bekymmer någonstans. Så omtyckt och glad hela tiden. En känsla man saknar riktigt mycket.

I´m living in a black world


I wish that I was stronger so that I had more to give

Its true that something so sublime that there aren't words yet to describe, the beauty of this life I've made with you.

.

There are no perfect relationships, It's how you accept the imperfections that makes it perfect.

Dag 23 – Något du längtar efter väldigt mycket

Jag längtar till att få känna den underbara och härliga känslan igen - Lycka

Inget bloggande förtillfälle

har inget att säga, så tom på ord just nu. men ni får klara er utan mig i några dagar, måste rensa tankarna och fokusera mig på mitt liv och mitt förtroende. finna min styrka och kämpa. vetinte när jag kommer tillbaks men det märker ni.

jag önskar att inget av det här hade behövt hänt, känner mig så fucking svag. piss liv.

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams


The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go.

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind.
I think about you baby and I dream about you all the time.
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams

VT schema för HA11

Gillar inte de nya schemat, speciellt inte tisdagen som kommer imorgon. Börjar tidigt och slutar sent plus att man får stå ut med 5 långa jobbiga lektioner ... den dagen kommer att ta kål på mig när man också ska spela piano och jobba på mejeriet direkt, va beredd människor på att malin inte kmr va på bra humör den dagen!

I just got to let it go

Maybe there's nothing more to say
And in a funny way I'm calm
Because the power is not mine
I'm just gonna let it fly
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there

Maybe there's nothing more to say
And in a funny way I'm calm
Because the power is not mine
I'm just gonna let it fly

There's only so much I can take
And I just got to let it go
And who knows I might feel better

Dag 22 – Vad gör dig annorlundare än alla andra.

Jag är inte precis så mycket annorlundare än alla andra, för det finns nog ingen människa som inte är lik någon - alla har vi något gemensamt. Men det finns nog inget svårare än att beskriva sig själv...eller det tycker jag iaf. Men för att självförtroendet ska öka måste man ta steget!


Nu säger inte att jag har rätt men jag har alltid sett mig själv som en svag människa men när jag samtidigt vet att jag är mycket starkare än vad jag tror att jag är. Har gått igenom om en hel under högstadiet och om jag inte hade fått den/dessa smällar hade jag aldrig haft den styrkan som jag har idag. Vet precis hur jag ska hantera varje sitouvation som gör mig deprimerad, och det är inte alla som kan, dom kanske behöver stöd/hjälp av någon annan för att ta sig upp på sin ramp som dom har ramlat ner ifrån. Men jag tar alltid saker i egna händer, men oftast så får jag såklart en hjälphand av mina käraste vänner. Men trotts de jobbiga tar jag alltid tag i skolan, träningen, dansen och framförallt ätandet oftast. För att jag inte ska låta någon/något trycka ner mig pågrund av en idiotisk sak. Jag vet att jag själv har ett liv som måste skötas. (det här handlar då om situationer där jag har blivit dålig behandlad som jag själv kan erkänna)


Men jag är också en sådan person som verkligen tänker på andra mer än mig själv ibland, och det kan va fel i vissa situationer att tänka så. Blir lätt att jag tar på mig skiten och mår mer dåligt än vanligtvis, även fast jag hjälper min trogna vän. Men jag är sådan, jag bryr mig om andra och jag ställer alltid upp, drf har jag svårt och säga nej i situationer jag egentligen inte vill. Men det här handlar då om dom som står mig närmast och som jag verkligen har en anledningen till att bry mig om. Visst ibland känner jag att jag inte har blivit behandlad på samma sätt. Men det är nog för att jag sätter höga krav på att tänka mer på mina vänner före mig när det är hur viktigt som helst att tänka på sig själv. Alla andra har sitt liv att själv hitta sin styrka och ta hand om de, det är något jag måste lära mig. Men jag vill så mycket och bryr mig om så mycket att jag skiter fullständigt i hur jag mår.


Vetinte riktigt om det är saker som gör mig annorlundare än andra, men vissa kanske är svaga och lägger ner hela sitt liv på en kille och andra kanske bara tänker på sig själv och behandlar sina vänner på ett dåligt vis.

I won´t let you go


Kvällens


Dag 21 – En bild av något som gör dig glad

BMuppbilderna på mig och lisa från stockholresan med klassen. Påvägen dit var underhållande, eller det var den delvis påvägen tbx med, men ett bedrövligt underhållande. Iaf saknar man sommaren och minnerna med flickan och det gör mig glad av att tänka på de! och det är ju helsnygga bilder på oss, speciellt den åt vänster ;)

Love me like you'll never see me again

Har precis varit duktig och diskat åt min mor som blev superglad. Har även hunnit med både pluggat och städat! Tidigare idag drog jag och becca till actic för ett styrkepass, gick bättre den här gången än de förra styrkepasset!

Nu hade jag tänkt fortsätta plugga klart och sedan väntas ett gäng brudar nere på stan, blir kanske lite käk eller något liknande innan vi drar oss mot festen. Så kommer förmodligen min lördagskväll se ut, puss!

James Marrison


Blir ett inlägg i alla fall

Instagram - två bilder från kvällen

Bjöds på en massvis med gottigheter hemma hos Emmsan, både chips, dipp, godis och bäst av allt, choklad!
Så det första jag kommer att göra imorgon innan jag traskar ut på lördagsäventyr, blir det att ta ett snabbt träningspass, troligtvis med becca :) tyckte kvällen blev riktigt mysig, dock såg jag inte så mycket av filmen - med hade en hel del att prata om, kan man säga hah. Nu är det dax att borsta tänderna innan jag hoppar i säng! godnatt ♥

Nu spår en filmkväll tillsammans med fyra härliga brudar!

Har precis fått i mig god mat som mamma fick stresslaga med, med tanke på att jag skulle ha varit hemma hos Emma för en timme sedan! Men mamma är snäll idag och skjutsar mig till henne, måste verkligen va något fel på henne? hon har aldrig någonsin ställt upp på att skjutsa mig.. hmm.

Iaf, traskade ner på stan förut med lite sällskap av Marino och Mathilda. Fick med mig hem dom älskade byxorna från vero moda och en present till Jesper, pojken fyller ju strax 18

Men nu hade jag tänkt ropa på mamma så jag komemr snabbt iväg till Emma nu. Bloggar nog inte så mycket mer ikväll, så ha en bra fredag alla, puss!

Dag 20 – Någon du ser dig vara gift/vara med i framtiden

Kommer antagligen inte gifta mig på ett bra tag, men killen jag gifter mig med ska självklart vara min livs största kärlek. Någon jag verkligen känner mig säker med som jag vill dela hela mitt liv med, känna mig lika nykär efter 5 år som första början. Men framtiden kan se olika ut, framtiden behöver inte vara om 10 år, den kan lika gärna va inom 1 år och till med morgondagen är våran framtid. Så den personen jag känner för att dela mitt liv med just nu är såklart jesper. Men saker oting förändras, men man kan ju alltid drömma.

Dagens blåa


Spåkulan idag

En film påminner dig om drömmar som du nästan övergett.
Ta tag i dem igen så kan det bli verklighet.
Nu är tiden mogen.

Dag 19 – Smeknamn du har, varför har du dem?

Mitt första smeknamn när jag var liten var Mimmi. Min pappa kalla mig jämt det och det ville jag i princip göra, eftersom jag älskade tecknade figuren Mimmi i Musse Pigg. Men nu är det inte precis så, i mellanstadiet kallades jag istället för Malle av en taskig liten klasskompis som mest retade mig eftersom de rimma på balle, haha?

Men när jag kom till västervik har jag faktist inte kallats annat än mitt namn Malin, möjligtvis Toffe/Tofe/Toffesson eller något liknande efter mitt efternamn Tofvesson. Men nu kan man väl säga att jag har ett smeknamn som min vän lisa började kalla mig - Mallan. Förnbörjan sa hon dock supermallan för att mest reta mig haha, men nu kallar dom flesta mig för Mallan och det är väl dels för att dom flesta som heter Malin kallas för de :) Trivs mest med de än några av dom andra smeknamnen jag nämnde !

Dag 18 – Planer/drömmar/mål du har

Mina mest framtida planer/mål är att själv starta ett eget klädföretag och kunna driva det bra, så jag tjänar en hel del slantar till att köpa mitt "drömhus" och bilda familj med en underbar man och 3-4 barn?

Men innan jag kommer till vuxenlivet är min dröm att åka utomlands med mina närmaste vänner och få uppleva galna saker och känna sig fri! En tid jag aldrig kommer att glömma minsann

# 3 - BOYS WHO...


Dag 17 – Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.

Har faktist inte någon aning, eller det är klart jag har haft en tanke på att vara någon annan för en dag, men ingen säskilld som jag kommer på nu. Kanske en kändis,? bara för att känna hur det känns för en dag med lyxighet och fans! En aning mer uppmärksamhet skulle man ju allt få..
That should be me making you laugh

Instagram - maaaliihn


 

Har precis tagit lite fikapaus som bestod av en macka och chokladboll(kan va de beste på cafet ibland) har alltså börjat jobba här på mejeriet varje tisdag nu, så idag var det min första dag och jag tyckte det gick hyffsat bra :)

Tidigare började jag min eftermiddag med ett snabbt träningspass, och då menar jag verkligen ett snabbt ett.. Men trotts stressen efteråt kändes det skönt att få de gjort! Och förästen så fick jag syn på att dom har fått in dom svarta höga byxorna med dragkedja där bak! La direkt undan några som jag ska ta och checka in lite mer på imorgon :)

Men nu är det bäst att jag sköter mitt jobb, så jag får den här jädrans sälenresan! Puss

 

 


# 2 - BOYS WHO...


Dagens - The United States

Tröja lånad av syster

Dag 16 – En person/kändis du önskar att du träffat.


Michael Chad Murray


En helt vanlig söndag

Nu har jag och syster precis bestämt oss för att se en film och gosa ner oss i min säng tillsammans med våra nybakade kärleksmums! träffade förästen min pojk som jag sa farväl till förut, eftersom han skulle ta bussen till oskarshamn. Känner att det har blivit en hel del bloggande idag istället för dom två första helgdagarna! kanske för att jag missa en hel del på 31 dagars listan, men nu är jag igång igen, puss

Dag 15 – En låttext som betyder mycket för dig

Here I am this is me
There's no where else on Earth I'd rather be
Here I am it's just me and you
And tonight we make our dreams come true
It's a new world it's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day it 's a new plan
I've been waiting for you
Here I am
Here we are we've just begun
And after all this time our time has come
Ya here we are still goin' strong
Right here in the place where we belong
Here I am next to you
And suddenly the world is all brand new
Here I am where I'm gonna stay
Now there's nothin standin in our way
Here I am this is me

Here I am this is me
There's no where else on Earth I'd rather be
Here I am it's just me and you
And tonight we make our dreams come true

It's a new world it's a new start
It's alive with the beating of young hearts
It's a new day it 's a new plan
I've been waiting for you
Here I am

Here we are we've just begun
And after all this time our time has come
Ya here we are still goin' strong
Right here in the place where we belong

Here I am next to you
And suddenly the world is all brand new
Here I am where I'm gonna stay
Now there's nothin standin in our way
Here I am this is me

Dag 14 – En bild på dig och din familj

Eftersom min familj inte bor tsm längre så har jag faktist ingen bild på mig och min familj ihop. Så det fick bli en väldigt gammal bild på mig som 5 åring och min familj ♥

Dag 13 – En bild av ett favoritställe

Turkiet, ett av dom bästa ställerna - fick bli mer än en bild bara för att jag titta igenom alla bilder och va tvungen och lägga upp fler!

Finn lyckan i det lilla och se det stora i varje människa

Trotts att vi la oss innan tolv igår, lyckades jag somna rätt snabbt och vaknade tidigt vid 7 för att fixa min tvätt i tvättstugan. Somnade om några gånger men sen gick jag och Isak upp vid 9 och kolla på barnprogram. Sen blev det frukost med lillgrabben! och nu har han precis borstat tänderna med sin lilla skalmannstandkräm ^^ Väntan på att ella snart ska vakna så vi kan dra och träna, tar jag nog och leker lite med Isaks bilar, om han inte hade tänkt att ta min data och spela -.- aja hörs senare puss!

# 1 - BOYS WHO...


4 bilder från idag - film och bullfika med Isak

Efter en mysig morgon brevid pojken drog jag och ella mot actic för ett svettande träningspass! tog nog bort en hel del godis och chips från gårdagen skulle jag tro, med tanke på halva godispåsen med bara choklad i, som jag fick av jespers mamma :') efter träningspasset var en liten skitunge här och hälsade på, så vi satte oss ner i tv soffan och satte på Bilar 2 som jag faktiskt inte har sett och mammas bullarna gjorde susen ! Senare drog jag till Emmy där en hel del härliga brudar var. Som vanligt fixa vi ihop oss något lite gott, och det fick bli fruktsallad och glass igen! kom hem nu för inte så länge sen, och tro de eller ej, pojken på bilderna sitter brevid mig i min säng och han har bestämt sig för att ge mig sällskap inatt hih. Så nu äre bäst att jag slutar mitt bloggande så lillgrabben får sig lite sömn ! hoppas ni har haft en bra lördag allesammans :) puss

You're too weak to carry on the fight, but i won´t let you fallFredag den trettondeSitter just nu här hemma med lilla Hannish som kom på besök för 2 timmar sedan och har gett mig sällskap här hemma ett tag nu. Snart ska hon iväg med sin far och då drar jag iväg till pojken min och spenderar min kväll hemma hos han med tacokäk och troligtvis blir jag hans nattgäst :) Så idag blir det en lugn fredag som änsålänge inte har bestått av någon otur! Blev en chock här i västervik vid 3 tiden när en storm kom förbi bara sådär med världens mörker och hagel ;o jorden har väl sin ilska den med..

Lär inte blogg så mycket mer idag men nu vet ni vart jag befinner mig ! pussCause a day without you, just isn´t fair

Idag har det inte varit malins dag, verkligen inte. Arg på allt och alla och speciellt på mig själv. Så nu hade jag tänkt dra till actic och springa av mig min ilska och förmodligen ta en simntur därefter med mammsen! Får hoppas på att de hjälper. Inatt sover jag hos Emmy, kan behövas en sånhär dålig dag, puss

2012 wishes


När jag ändå kommer in på vad jag vill göra innan jag dör så varför inte vad jag vill göra innan året är slut ?

Dag 12 – Varför började du blogga?

De va en bra fråga! När jag var 12 år kollade jag på tv med pappa där dom prata om blondin bella och hennes bloggläsare. Förstod inte riktigt då vad en blogg var då, men pappa förklarade och jag sökte på nätet och hitta en hel del bloggar. Läste lite olika bloggar men tryckte ner de snabbt, tyckte inte det var något som intresserade mig. 

Just den tiden var en början på tonåren då jag upplevde dom allra första depressionerna, vart dels mobbad och jag kände mig helt värdelös med tanke på att min pappas flickvän kränkte ner mig med ord. Så jag börja titta tillbaks det här med bloggar och prövade att starta en egen (första "emo" blogg http://maaaliihn.blogspot.com/)


Där jag la upp texter och bilder, lägg märke till att det var 4 år sedan så inte dom finaste bilderna eller den rättaste texten. Men som sagt så placerade jag mitt liv på bloggen istället för att jag fokuserade på att prata med en vuxen eller kompis. Efter att jag gick ut min lilla skola på 50 pers så började jag på högstadiet här i västervik, då hela mitt liv förändrades och även jag. Började därefter starta en annan blogg på blogg.se (den jag har nu) och den här har jag haft ett bra tag nu, så en hel del saker har förändras om man tittar tbx på dom tidigare inläggen. Blir nog en hel del att läsa när jag blir vuxen, för det är de som är intressant, skriva som en dagbok och titta tilltaks på hur man verkligen tänkte just då. Och vem vet, kanske får jag mina egna barn att blogga? för bloggen kan trottsallt få en att må bra ändå, kunna skriva ut sina jobbiga och ledsna tankar. Men jag skulle nog mest rekomendera att prata med sin vän eller någon familjemedlem i första hands.

Promise me you'll never do it again

I don't wanna take for granted the time you may have here with me..

Come on honey let's not look that way, push it aside and live today

Har precis stressduschat och äntligen städat och fixat klart rummet, inväntar gossen som är påväg hit och han ger även sällskap med mig inatt :)

För exakt 2 timmar sedan var jag placerad på actic tillsammans med ella, där dagens träningspass bestod av styrketräning och 6 km cykling ! Skoldagen idag var betydligt bättre än gårdagens, med tanke på att min morgon bestod av en härlig och skön sovmorgon ! Så trött som jag var igår så var sovmorgonen behövlig, även fast den bara varade i 2 timmar. Nu känner jag en härlig doft av god köttgryta som mamma precis håller på och lagar, ska bli härligt med lite riktigt mat i magen! hörs kanske senare eller imorgon, puss!

#3 - Things I must to do before I die


Dag 11 – En annan bild av dig och en vän

Glad att jag träffa dig vännen

#2 - Things I must to do before I die


Dagens

Mammas gamla topp som jag fått, choker halsband av syster i julklapp och dom nyköpa leggingsen från vero moda!

Dag 10 – Låtar du lyssnar på när du är ledsen, glad


Coldplay - The Scientist

Snoop Dogg & Wiz Khalifa - Living young, wild and free

Innan läggdags

 

Nu har ella precis dragit sig hemmåt, vi har lyckats ta sönder vårt pepparkakshus och käkat lite på den hih. Hade vår första dans för denna termin idag och ah, det gick som de gick, mallan var inte den piggaste efter träningspasset på actic kan man ju säga!

Nu hade jag tänkt lägga mig och sova skapligt, det är ju som sagt skola imorgon så vi fårse om jag ens lyckas komma upp ur sängen imorgon... tveksamt. Aja tar och svarar på två anonyma komentarer som är från samma person såg ja innan jag lägger mig, puss!


 
Svar: Oskar Torstensson.
Han och jag var tillsammans i 5 månader och det tog hårt på mig när vi närmade oss slutet eller snarare när han närmade sig slutet. Men de blev som de blev och jag fick slaget i hjärtat, inte lite häller. Men nu mår jag super och han värkar häller inte ha de så dumt! Livet går ju som sagt vidare, men man har ju sina tankar och minnen såklart och visst saknar man dom..

Svar: Jag har också alltid undrat vart folk har fått bilderna ifrån men jag själv sökte på Before i die på google, där jag hitta en hel del bilder som jag kopierade och printa ihop på paint. Kanske inte det enklaste sättet men de finns ju alltid knep till allt och någon måste ju ta vara på dom!

#1 - Things I must to do before I die


Dag 09 – Åtta saker som du inte äter

 • Fisk och allt som har med fisk och göra, makrill, kaviar och sushi
 • Ärtsoppa
 • Potatisbullar
 • Oliver
 • Lakrits
 • Kantareller
 • Musslor
 • Senap

Tre bilder från gårdagen

Fruktsalladen smakade super ! där gjorde brudarna ett riktigt bra jobb, och jag kan ju själv inte säga att jag gjorde ett dålig jobb som satt uppe i Emmys rum, med tanke på att dom slapp höra mitt klagande på mensvärk, heh.

Var och tränade med Emmy förut, tyvärr var simhallen stängd så vi fick inte vårt träningspass som planerat, men de fixa vi ihop lite snabbt genom att förbränna ännu mer kalorier! slutade med att vi duschade där och tog oss en liten snabbis massage hih. Nu har jag vilat mig en stund och tagit mig lite käk, ska närsom dra mig tbx till Jesper som för oss hem till hans mormor, blir ett litet trevligt besök tror jag nog! hörs

Dag 08 – Dina planer för sommaren

Har inga direkta planer för sommaren som jag har planerat nu, men vad jag vet blir det väl att umgås med familjen, vännerna och sola och bada massvis som man aldrig hann med här i Sverige! Men jag hoppas kunna åka iväg till Liseberg eller något i sommar, med vänner - de vorre super! Men en resa till Turkiet och London blir det nog inte på ett bra tag!

Två bilder från när vi var i Turkiet sommaren 2011 - saknar värmen och stället något otroligt!Åttonde januari tvåtusentolv

Precis vaknat eller tror i varje fall att jag är helt vaken nu. Skulle sova hos Emmy inatt men det blev ändringar så jag sov hos Jesper istället. Känner mig rätt trött men måste försöka gå upp för att hinna dra till actic och träna!

Sovandet får vänta tills ikväll istället, det är ju som sagt söndag idag - en slapp och skön dag. Och denna gång måste jag nog försöka sova hemma. Aja bäst att jag går upp nu, utan att väcka pojken min som sover så sött.

Mobilbilder från någon dag


Fruktsallad med brudarna!


Googlebild

Just nu håller tjejorna på och fixar och donar med frukterna nere i köket, medans jag sitter på Emmys rum och kämpar mot mensvärken ... känner mig en aning illamående, men jag hoppas på att det snart kommer gå över när vi väl ska äta dessären.

Idag har lyckats gå upp skapligt, inte för att jag ville men var tvungen eftersom gossen skulle spela fotbollsmatch i sporthallen. Drog därför hemmåt och väntade in Emmy innan vi tsm drog ner till stan och kolla efter jackor till Sälenresan. Kom hem med en lila fliströja för bara 150:- :) efter stan drog jag, Emmy, Elin och hennes bror till sporthallen och checkade in grabbarna, och jag tyckte inte dom var dåliga alls trotts att dom inte vann!

efter att matcherna var slut drog jag hem till Jesper där vi mest tog de lugnt, eller han var inte på de bästa humöret precis, men äsch han somna gott sen och de behövde han! Och nu har jag lyckats hamna här hemma hos Emmy med ett gäng tjejor :) fårse om fruktsalladen blir mer lyckad än bakandet vi gjorde förra gången, i värsta fall blir det väl att bara käka glass men det är ju inte helt fel de häller! puss

Dag 07 – Två länder du skulle vilja besöka

Thailand & USA

Dag 06 – En bild på ditt rum som det ser ut just nu


But if you never try you'll never know


Tacokäk

Har precis käkat klart den goa middagen tsm med några gäster och självklart fick pojken va med! Han har precis dragit och nu kom Emmy hit istället, så vi håller just nu på och funderar på vad vi ska hitta på ikväll :) fårse vad som kommer upp ur Emmys lilla hjärna ! puss

6 januari 2012

Nu har jag precis tagit mig upp och käkat en pannkak som frulle, kan sitta fint ibland !
Strax om en timme drar jag till Actic och möter upp Emmy, tror jag ska springa lite idag :)
Sen blir det väl bara att ta det lugnt med lite Smallville och städande här hemma. Ikväll kommer Jesper hit och ger oss lite sällskap med tacokäk! fårse vad som väntas resten av kvällen, puss!

Kvällens film - The Roommate


This could really be a good lifeNu har jag precis fixat klart mig och hade tänkt bege mig ut på en promenix hem till Rebecca där ett gäng tjejor till kommer befinna sig, som vanligt lär det bli lite mys med film, gottigheter, spel och annat kul! Lär väl inte blogga mer ikväll så vi ses imorgon, ha en bra torsdag puss!

Mitt år 2011

Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag. Jag var t.ex. i Göteborg med bäx.
-Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga.
-Blev några av dina vänner föräldrar?
Nej, det blev de inte.
-Dog någon som stod dig nära?
Nej, vilket var tur.
-Blev du kär och hur många gånger?
Nej, jag blev kär  i slutet av 2010.
-Vilka länder besökte du?
Bara Sverige.
-Är det något du saknade år 2011 som du vill ha år 2012?
Kanske lite mer galna saker.
-Vilken händelse år 2011 kommer du alltid att minnas?
Många mysiga minnen ifrån i somras.
-Har du varit sjuk eller skadat dig?
Varit sjuk kanske tre gånger, halssfluss var de värst'e. Skada mig gjorde jag inte så mycket.
-Bästa köpet?
Oj, ingen aning. Minns knappast vad jag har köpt.
-Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, köper nog inte så mycket mer saker än om jag t.ex. går på bio.
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, alla nya människor jag lärde känna.
-Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Blandat, jag är ju som sagt en tonårstjej på 16 år. Såklart det går upp och ner då.
-Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara mer på dagarna.
-Vad önskar du att du gjort mindre?
Bråkat.
-Hur tillbringade du julen?
Hos min pappa, hos gammelmormor en snabbis, hos m&m med släkten, hemma hos pappa igen och tillsist i en lägenhet tillsammans med världens bästa.
-Bästa månaderna 2011?
Slutet av våren och sommar månaderna.
-Favoritprogram på TV?
Kollar knappast på tv:n.
-Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej.
-Bästa boken du läste?
Oj! Minns inte ens någon bok jag har läst iår.
-Något du önskade dig och fick?
Jo de fick jag.
-Något du önskade dig men inte fick?
Näe, inte vad ja minns. Har faktiskt knappt önskat mig något.
-Vad gjorde du på din födelsedag?
Firande den med famlij, släkt och vänner.
-Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det säkert.
-Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Hm. Ett par svarta byxor och en tröja, kanske?
-De bästa nya människorna du lärt känna?
Alla är nog lika bra.
Snodde frågorna från Emmas blogg och gör som hon, besvarar dom!-Gjorde du något som du aldrig gjort förut?

Ja, upplevde en hel del ledsna men lyckliga stunder. Men åkte även till ett flertal platser jag aldrig varit på tidigare!
-Höll du några av dina nyårslöften?
Jau, på sätt och vis. Gick in för träningen lite mer
-Blev några av dina vänner föräldrar?
Nä men min låtsasyster blev
-Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är
-Blev du kär och hur många gånger?
Jag var kär och blev delvis kär ännu en gång, som jag ångrar under 2011
-Vilka länder besökte du?
Turkiet och London
-Är det något du saknade år 2011 som du vill ha år 2012?
Ja, ett långvarigt förhållande
-Vilken händelse år 2011 kommer du alltid att minnas?
Stunden då mitt livs kärlek gjorde slut med mig
-Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, det värsta var nog när jag hade feber i en hel vecka i början av 2011 med ella - inte kul. Och ja, jag har skadat mig en hel del också men inte skärt mig.
-Bästa köpet?
Har ingen aning, köpet i London kanske!
-Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, nöjen så som bio, middag och godsaker!
- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, sommaren, nya människor och annat roligt som jag upplevde tsm med dom
-Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
En tid upplevde jag en jobbig och lång depression under 2011 som jag aldrig någonsin fått känna under dom andra åren, men året 2011 hade mer skojsigheter att erbjuda trotts de jobbiga, och det gjorde året mycket mycket roligare och spännande!
-Vad önskar du att du gjort mer?
Spenderat mer tid till mina närmaste och speciellt tiden med den mest värdefulla människan.
-Vad önskar du att du gjort mindre?
Tagit saker oting förgivet
-Hur tillbringade du julen?
Hos mor med 3 av mina syskon, hem till min låtsasyster där 2 av mina låtsasyskon också var med deras små barn som jag lekte med. Och under dagen ingick såklart mat och klappar!
-Bästa månaderna 2011?
Början av hela våren och slutet av sommaren
-Favoritprogram på TV?
Kollade eller kollar knappt på tv längre
-Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja
-Bästa boken du läste?
Räcker de tom jag älskar dig?
-Något du önskade dig och fick?
Ja, resan till Sälen, resan till London, Turkiet och såklart julklapparna.
-Något du önskade dig men inte fick?
Ja, parfym hah om man räknar med julklapparna
-Vad gjorde du på din födelsedag?
Det var den jobbigaste födelsedagen jag någonsin upplevt och jag hoppas verkligen inte jag behöver uppleva den mer gånger! men min bästaste vän gjorde min dag, vi åkte till Linköping och shoppa och min far stod för alla kostnader!
-Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut
-Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Beror ju på vilken årstid, men högmidjade shorts/byxor, magtröja, converse och matchande väska!
-De bästa nya människorna du lärt känna?
De i klassen och dom i somras

Dag 05 – Ditt framtida bröllop

Har aldrig riktigt tänkt på att gifta mig men om det skulle ske, vilket jag säkert kommer att tänka mer på när jag blir äldre, så skulle nog mitt bröllop planeras som en dag jag aldrig kommer att glömma. Jag skulle inte gifta mig i kyrkan, min bröllopsplats skulle placeras i någon vacker strand varsom, ett plus är i utlandet! Där mina nära och kära och såklart min blivande karls släkt skulle få se vårt ögonblick. Det skulle nog va en dag jag alltid skulle minnas!

Super eight

Precis hemkommen från Jesper som spenderades den sista tiden hemma hos han, med god mat som hans mamma hade lagat och en helt okej film - Super 8. Förväntade mig dock att den skulle vara helt annorlunda men dålig var den inte!

Only yesterday was the time of our lives

Ligger just nu i sängen brevid Jesper som sover så sött. Vaknade precis och kom på att jag aldrig blogga igårkväll.

Men jag gjorde inte så mycket, mer än att jag var hemma en stund och såg smallville och därefter mötte jag pojken vid åhmans och vi tsm drog hem till han med hööög fart i kylan.
Kvällen här hemma hos han spenderades med yatzy och lite mys innan vi la oss, och denna gång gick det trotts allt att sova!

Nu ska jag försöka väcka sömntutan så vi kan äta frukost, hörs senare puss!

 

 


Dag 04 – En bild på någon du saknar


Fjärde januari tvåtusentolv

Sitter just nu hemma hos Emmy utan henne haha, men vi har precis varit och tränat en skapligt skönt långt pass och hon var tvungen och hämta sin cykel nu hemma hos Elin satt sålänge fick jag komma hem hit och så fort Emmy är tillbaks lär vi fixa något gott käk till oss båda!

Min kväll igår sluta med att jag följde med Emmy hem och efter att ha lämnat ett par nycklar och fixat iordning lite kvällsfika med cheescake fick det bli att se Flickan som lekte med elden. Aldrig sett dessa filmer faktist, såg ju den engelska filmen på bio The girl with the dragon tattoo med Jesper men filmen var verkligen inte detsamma !

Somnade gott brevid Emmy i hennes lilla säng och morgonen därpå (idag) käka vi lite god frukost och kolla fortsättningen på gårkvällens film :) därefter gjorde vi iordning oss och drog till Actic där vi körde varsitt pass och därefter simma vi några längder innan vi tog en skön paus i bastun - vrålskönt!

Nu kom Emmy precis hem och hon tog även med sig Elin så nu blir det att fixa iordning lite käk, riktigt hungrig kan jag ta och påpeka, hörs ikväll puss!

Bakdag med tjejorna!
Sitter just nu hemma hos Elin tillsammans med 6 brudar till och vi har precis bakat klart våra muffinsar och vår stora speciella kaka som Elin precis faila med haha, den värka visst inte va klar ^^ men äsch vi har ju våra muffinsar och bär!

Vetinte vad som händer resten av kvällen men vi lär väl hitta på något som alltid!

 

 

 


In my heart I’m always somewhere with you

Ännu en låt av Tyler Ward, riktigt sköna låtar han får till tycker ja!

Dag 03 – En bild på dig och en vän

En bild tagen den 22 december 2010 - en vän jag aldrig någonsin släpper taget om

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Blev inte som jag hade tänkt mig idag häller, att lägga sig skapligt. Istället fick jag trevligt besök av några grabbar som precis har dragit. Så nu hade jag tänkt lägga mig och soooova ut, eller iaf försöka. Lär väl lyssna på denna låt innan jag somnar

The ugly truth


Kom hem för inte så länge sen från Nathalie där min kväll spenderades tillsammans med Elin, Johanna, Emma och Ellinore - hade det bara allmänt trevligt med olika godsaker över hela bordet och en hel del snack om nyårskvällen. Sluta med att vi satte på filmen The ugly truth, riktigt bra faktiskt :)

kände att det var riktigt halt ute faktiskt, men tur att man har braiga skor som stödjer på marken ! undra när snön ska komma egentligen, lär väl bli på våren :(

13.33 - I go to bed

Har aldrig kännt mig såhär jävla trött i hela mitt liv. Eller inte så trött så jag bara kan slockna men riktigt trött i kroppen och hjärnan ! inte så konstigt när jag knappt har sovit något alls dom senaste dagarna.. vilket inte är så bra känner jag. Påverkar både mitt ätande och tränande :(  känner mig fortfarande lika sliten från nyår hah, alkoholen och kylan tog rätt hårt på mig. Äsch bäst jag tar och lägger mig nu, och jag hoppas verkligen inte att någon ringer och stör igen hah, inte vill vi att malin blir galen här.. godnatt!

Dag 02 – Meningen bakom ditt blogg namn

 

Maaaliihn.blogg.se

Jadu, jag har inget direkt bra svar på de faktiskt! men med tanke på att jag har många störiga bokstäver i namnet var för att jag skulle kunna skaffa min blogg, dom flesta namnen var alltså upptagna så därför fick det bli som de blev! skulle mest av allt vilja byta bloggnamn faktist men då lär jag få göra en helt ny blogg och det orkar jag inte riktigt med, eller snart lär jag göra de!

Men meningen var alltså att det skulle läsas som Malin, men att en hel del bokstäver fick tränga in där för att jag i huvudtaget skulle kunna skaffa ett sådant namn.

 


Dag 01 – En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv


 • Mitt hela namn är Malin Maria Viola Tofvesson
 • Jag är uppväxt i en liten by så kallad Blackstad där jag har en hel del barndomsvänner och minnen
 • Jag är inte mer än 156 cm lång och kommer förmodligen inte växa så mycket mer
 • Jag har en gång i tiden varit en blyg liten tjej, men tiden på högstadiet förändrades jag stort till den jag är idag - stark och säker
 • Jag har upplevt stora depressioner, den störta var den som inträffades i slutet av våren vilken man nästan kan gissa varför. Och det är en sak som fortfarande sitter i mig och som mest gör mig svag när det gäller sådana situationer
 • Jag tänker mycket på livet och ödet
 • Jag har ett problem när det gäller A-brunnar, bringer otur om man går på dom!
 • Jag är inte rädd för världen och utmaningarna den ger mig, eftersom jag har upplevt det mesta när det gäller känslor
 • Har aldrig testat snus, cigg eller knark
 • Jag blir sällan sjuk, men när jag väl blir det, blir jag verkligen sjuk
 • Jag har en riktig syster, 3 halv och 3 låtsas
 • Jag älskar verkligen bebisar och barn överhuvudtaget och har själv drömt om att få ett
 • Jag tar oftast saker och ting på allvar när det väl gäller, låter inte folk trycka ner mig eller någon jag bryr mig om
 • Hatar människor som ljuger eller är allmänt falska
 • Jag brukar vanligtvis gå utan smink när jag känner fört och jag trivs med de

Abduction

Efter en stund sökande efter någon bra spännande film medans jesper lira ps3 hitta jag äntligen denna som inte alls satt fel i mina och jespers ögon ! speciellt inte den snygge huvudrollen jacob ;)

Last night


Bilder snodda och ihopsittande av självaste emma sjöblad, hoppas de var okej!

Kvällen igår blev inte som planerat, den vart betydligt bättre än vad jag hade tänkt mig! kanske en aning för mycket drickande, som jag mer kände av idag.. inte den bästa känslan precis - illamående till max och en huvudvärk som tunka rejält för varje andetag !

Men för de har jag och jesper tagit det riktigt lugnt med en braig film vi såg på förut :) drog förbi ella en sväng också innan jag drog mig hemmåt! nu sitter jag här hemma och mår lika illa igen som på morgonen, kanske för att jag tvinga i mig en heeeel kebabrulle utan kebab som jag peta bort haha. Men som sagt har jag mått som jag förtjänat och det var de värt! nu blir det smallville innan jag tar och lägger mig skapligt - som verkligen behövs nu när jag knappt har kunnat sova dom sista dagarna ! hoppas ni andra hade en trevlig kväll/natt :)

1 Januari 2012 - 31 dagars lista

Dag 01 – En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 – Meningen bakom ditt blogg namn.
Dag 03 – En bild på dig och en vän.
Dag 04 – En bild på någon du saknar.
Dag 05 – Ditt framtida bröllop.
Dag 06 – En bild på ditt rum som det ser ut just nu.
Dag 07 – Två länder du skulle vilja besöka.
Dag 08 – Dina planer för sommaren.
Dag 09 – Åtta saker som du inte äter.
Dag 10 – Låtar du lyssnar på när du är ledsen, glad.
Dag 11 – En annan bild av dig och en vän.
Dag 12 – Varför började du blogga?
Dag 13 – En bild av ett favoritställe.
Dag 14 – En bild på dig och din familj.
Dag 15 – En låttext som betyder mycket för dig.
Dag 16 – En person/kändis du önskar att du träffat.
Dag 17 – Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 – Planer/drömmar/mål du har.
Dag 19 – Smeknamn du har, varför har du dem?
Dag 20 – Någon du ser dig vara gift/vara med i framtiden.
Dag 21 – En bild av något som gör dig glad.
Dag 22 – Vad gör dig annorlundare än alla andra.
Dag 23 – Något du längtar efter väldigt mycket.
Dag 24 – En bild på dig som barn.
Dag 25 – Saker man hittar i din handväska.
Dag 26 – Din favorit tid på året.
Dag 27 – Dina intressen.
Dag 28 – En bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 – Vad har du lärt dig hittils iår?
Dag 30 – Din favoritlåt.
Dag 31 - Fem bra saker som hänt under dessa 31 dagar?

RSS 2.0